9 komentářů: „Občasník číslo 53 – aneb KS je podepsána !!!

1. Už vás všechny chamtivce vidím jak jako majitelé firmy rozdáváte celý zisk zaměstnancům. Komu se to nelíbí, nikdo ho tady nedrží. Být majitel firmy, všechny odboráře na hodinu vyhodím, ale majitel nejsem, jen se vžívám do role druhé strany, což by vám také neuškodilo. A cenzore nezapomeň to zase smazat, jako všechny příspěvky nevelebící vaše činy.

2. V Kii jsou borci. De vidět že když se táhne za jeden provaz tak to jde. Vy co nejste v odborech a jen natahujete ruku tak se zamyslete to platí I pro vedoucí pozice taky mate přidáno na úkor vyjednávaní.

3. Děkujeme odborům za dobře odvedenou práci. Pro neodboráře! kdyby bylo více členů vše by mohlo být minimálně jednou tolik. Tak se zamyslete a vstupte k nám do odboru dva roky utečou jak voda.

1. Mělo by to byt vyplaceno začátkem dubna jako extra platba…akorát nevím v které vyplatě to bude zdaněno

1. Nikde nic nevidím ze by to mělo být jako extra platba na začátku dubna … Spis to bude ve výplatě