9 Bře

„odborový paušál“

Díky členství v naší základní organizaci můžete využívat výhod, jenž vyjednal náš odborový svaz KOVO, jehož jsme hrdou součástí. Určen je pro všechny naše poctivě platící členy, včetně agenturních!!! A v mnohých ohledech je minimálně na stejné, ne-li vyšší úrovni než firemní, aktuálně nabízený.. 🙂 Ať už zjednodušený či detailní popis služby, naleznete níže v odkazech:

T-Mobile, KOVO HMMC-leták

návod od operátora T-Mobile

Nejrychlejší forma je skrze kontaktní formulář ( nahoře v menu ), do kterého kromě jména napíšete ještě Vaše tel. číslo, rodné číslo a paušál, o který máte zájem. Data si již pak nastavujete sami! Samozřejmě před odesláním musíte být již odhlášeni z programu určeného pro HMMC, v opačném případě Vás nepůjde pod program OS KOVO navést..!

1 komentář: „„odborový paušál“

1. U T-Mobile jsem vyzvěděl pár detailů.

Mé otázky:

Nově nabízíte speciální tarif pro členy odborové organizace HMMC viz. http://odboryhmmc.cz/wp-content/uploads/2017/03/n%C3%A1vod-od-oper%C3%A1tora-T-Mobile.pdf
    Chtěl bych se k tomuto zeptat na pár podrobností.

1. po vyčerpání FUP např. u balíčku 3GB lze si poté dokoupit data? Pokud ano kolik a za kolik?
    2. ukončení roemingových poplatku které se plánuje na 15 června 2017 bude platit i na tyto datové tarify?

Odpověď T-Mobile

jsem ráda, že se na nás obracíte s dotazem k T-Mobile Programu Odborového svazu KOVO.
    Po vyčerpání FUP u datového balíčku si můžete zvolit jednorázové navýšení dat:

60 MB za 29 Kč
    220 MB za 100 Kč
    1000 MB za 200 Kč
    1200 MB za 229 Kč

Z toho plyne že si je rozumné zvolit takové data o kterých víte že vám vydrží celý měsíc protože ty dokupy jsou fakt drahé. A ten roeming bude snad po tom 15 červnu definitivně zrušen.