14 Úno

Protinávrh KS 2017 předán!

Dnes ráno jsme pověřenému zástupci Společnosti předali odpověď na jejich návrh úpravy kolektivní smlouvy, včetně našeho společného protinávrhu za obě odborové organizace. Kompletní jej naleznete v zaheslované sekci „soubory ke stažení“. Ten náš člen, jenž z nějakého důvodu nezná přístupové heslo, nechť si o něj napíše na odborový email či facebookový profil.

13 komentářů: „Protinávrh KS 2017 předán!

1. Asi se nad tím ještě moc nepřemýšlí,ale ta doba již není daleko a bude se celkem dost propouštět.A to kvůli výrobě elektromobilů.Jak víte montáž elektroauta je velmi jednoduchá a nebude třeba tolik zaměstnanců o převodovkárně nemluvě.Nepočítejme s tím,že nám dají jinou práci.Nedají,protože prostě nebude.Takže časem bude úplně jedno,jestli jsi pod smlouvou či nikoli.Lidé bděte.

2. Podle me to vedeni smete ze stolu automobilovemu prumyslu se sice dari a hyundai si na strasne vazi max na pridaji praci

3. Buďte rádi že vůbec něco odboráři navrhuji. Nebýt jich máme ho… Takže neodborari radši drzte hu….

4. Dnes mě oslovil Váč člen a o tom jakto, že jsem tak dlouho pod agentůrou (6 let), doufám, že i tady s tím něco uděláte…..

Jinak se mi protinávrh líbí a doufám ,že to tak vydrží …….

1. O první části a tedy i agentúrním zaměstnávání se bude jednat až v dalším roce kdy končí její platnost.. :-/

1. Tak se prosím podívejte hlavně na Lakovnu, agenturni OP po roce v kmenu a jiní se tam nedostanou ani po 5ti letech – hodnocení stejné oba, největší bordel je na lakovně, kdo není kamarád s vedením do kmene se v životě nedostane

1. stačí se podívat kolik lidí je třeba na sealeru 5 a více let a i když vedení vědělo ,že se do stříkacích kabin budou montovat roboti a tím pádem snižovat OP tak stejně šel do kmene dříve OP stříkač i když tam byl sotva 3 roky , ted se snaží dělat na sealeru , ale jeho pracovní výkon není zdaleka tak dobrý jako agenturních OP kolem něj , ale co se dá dělat , nic se stejně nezmění , pokud se nepřetrhají vztahy v kanclu , je na čase začít točit taky managery , někteří už mají zakořeněné nohy v kanclu na lakovně

1. Evžene ale jetli přešel na Sealer už jako kmenový, je to věcí jeho bývalého nadřízeného a nelze to reklamovat. Každý GL si tohle rozhoduje sám a samozřejmě tam ta spravedlnost není. Věř nám, že se v tomhle směru pokusíme udělat maximum. I já na této lince pracuji takže tě plně chápu.

5. Tak jsem zvědavý předsedo, na kolik se necháte zviklat. Návrh 7% je sice pěkné, ale realita bude asi někde jinde, odhaduju klasický kompromis 3,8 %

6. No snad máš pravdu. Vždycky ale nakonec zvítězila společnost se svým návrhem. Pochybuji že se toho změní tolik jak chtějí odboráři.

7. Za mě nejlepší protinávrh co jsem viděl za 7let…
    Rovněž aktivita tady na webu a informovanost se zlepšila o 100% jde vidět že výmest prospělo….

Uvidíme jak se k tomuhle firma postaví,jen tak dále